Grønne aksjer

Rockall
23.01.2021 kl 12:05 4337

Store muligheter i havrommet, men støtte fra den norske staten er ikke noe som er lett å få selv innen det grønne skiftet, i alle fall gjelder det en hel rekke selskaper innen nybrottsarbeid. Det inkluderer Ocean Energy også. Når alle biter er på plass for veien videre for finansiering og testing, så tror jeg sannsynligheten er meget stor for at den norske staten ikke har bidratt med så mye som ei krone.

Emisjon ved notering blir det sikkert, på 2,75..?

👍

Etter notering, så kan det være fint rigga for gode børsmeldinger, som kontrakter på stormbøyen og blinkebøyen, samarbeids-/intensjonsavtaler, produktlanseringer, EU-midler, innsidekjøp, oppkjøp osv. Alt som hører med av krydder... Og... OCE blir en helt unik mulighet innen fornybart og miljøteknologi på Euronext Growth. Alt ligger til rette for det store startskuddet når finansiering og testing er ferdiggjort, gitt vellykket testing av stormbøyen og det balanserte system. Det inkluderer da også en meget viktig faktor, nemlig langt bedre forsikringsvilkår for bølgekraftparker når det er bevist at havarisikringen fungerer som den skal. Mange andre gode argumenter er der også, som lett og rimelig infrastruktur som effektivt absorberer kraften fra bølgene, også mindre bølger.

Unik, grønn og sexy!

😘
Redigert 23.01.2021 kl 12:21

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.