Grønne aksjer

Kalle777
23.01.2021 kl 12:32 3160

Tror ikke det dreier seg så mye om hva som er populært for tiden da de drastiske klimaendringene gjør at kortsiktig profitt taper for en langsiktig lønnsomhet.
Når et regime som Kina kjører knallhardt mot grønne endringer så kan jeg ikke tenke meg det er noen vei tilbake, og dersom Kina blir det landet som går i front for en global fornybar satsing så kommer denne prosessen til å gå rimelig kjapt med tanke på ny generasjon og ny kunnskap, noe som vil resultere i et kappløp som forplanter seg til Nord-Amerika og Europa.

Kina som fortsatt står for verdens største utslipp av klimagasser har ført til alvorlige forurensning av jord, vann og luft og de ser nå den negative konsekvensene dette får for miljø og folkehelsen.

Greia er at den generasjonen som vokser opp i dag ikke lenger aksepterer dagens tilstand og om vi bare tar en kikk på de endringene som skjer lokalt i Oslo, så er det litt komisk å se de reaksjonene MDG får i dag da dette er ingen ting i forhold til hva vi kommer til å oppleve.

Vi er ekstremt gode på å tilpasse oss, og om ikke alt for lenge så sitter Ola og Kari og klør seg i hodet over hvordan man kunne finne på å kjøre fossildrevne biler i Oslo.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.