Grønne aksjer

Barbro
23.01.2021 kl 17:51 3705

Jeg vlgte selv å ta en pott her;

Analytikerne: Positive

Det er en klar overvekt av positivt innstilte Subsea 7-analytikere. Noen få av dem har en hold-anbefaling, mens ingen oppfordrer investorene til å selge aksjen på dagens kurser. Likevel er Subsea 7 en av børsens mest shortede aksjer, om man ser på ferske statistikker gjengitt i Finansavisen. Akkurat det tror vi mer er uttrykk for at internasjonale fond bruker aksjen som en sikring mot andre tunge oljerelaterte investeringer, mer enn at fondene nødvendigvis frykter massive kursskreller i Subsea 7-aksjen i tiden som kommer. Det gjør i det minste stadig færre investorer – bare de siste fire–fem ukene er aksjen opp med kraftige 25 prosent og sender selskapets markedsverdi opp i om lag 25 milliarder.

Men grønnskjæret preger altså mer og mer ordremassen til Subsea 7 . Og ett av hovedpunktene ved fremleggelsen av selskapets tredjekvartalsrapport var knyttet til lovnaden overfor investorene om å akselerere arbeidet med å bli en proaktiv medspiller i den pågående energitransformasjonen. Kjøp!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.