Olje og energi

Pick Up
23.01.2021 kl 19:04 1341

I mine innlegg har jeg ikke gjort annet enn å stille suksesskritiske spørsmål ved en rekke faktiske forhold vedrørende Qec som jeg synes er verdt å ta opp. Så i stedet for å være opptatt av min person, burde dere vært opptatt av at myndighetene gjentatte ganger har presisert at de vil gå for grønn hydrogen og attpåtil har avsatt millionbeløp til grønn hydrogen i nylig offentliggjorte Green Economic Plan frem til 2030. Som kjent finnes det fortsatt også reguleringer som innebærer et forbud mot skiferutvinning. Men her på forumet overser man hva myndighetene uttaler og gjør. Intelligentsiaen, ekspertisen og wannabe politikerne er opptatt av hva myndighetene skulle ha gjort som tilfeldigvis også ville skutt Qec aksjene skyhøyt i været. Hva de gjør og sier er ikke så viktig så lenge det ikke passer inn i agendaen.
Et siste spørsmål til slutt. Hvis Binnion som etter eget sigende sitter på teknologien som hele verden jakter på, hvorfor har han ikke da lisensiert den ut og allerede nå tjent en formue på Clean Tech Energy? Uff, nå blir jeg utskjelt igjen (!)
Redigert 23.01.2021 kl 20:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.