Industri

JahMason
NRC 23.01.2021 kl 19:15 1373

Finansdirektør Dag Fladby i NRC sier : Vi har ikke revidert målene, men det er åpenbart at vi ligger bak skjema. Vi har fått til store forbedringer i problemene vi hadde i 2019, så ambisjonen står fortsatt.

Danske bank har kursmål 28kr etter resultatvarsel og sier: Den underliggende markedsveksten er der, så det er mulig å vokse, spørsmålet er om NRC klarer å ta del i veksten.

Dette vedtok Sverige i 2018:
-Den svenske regjeringen har besluttet en nasjonal plan for infrastruktur i perioden 2018-2029. Satsingen er på totalt 700 milliarder svenske kroner, og er den største jernbanesatsingen i moderne tid.
-Sverige vil ha et moderne jernbanenettverk der togene går i rute over hele landet, sier infrastrukturminister Tomas Eneroth.125 milliarder svenske kroner skal gå til drift og vedlikehold av statlige jernbaner

Nå gjelder det for NRC å ta del i veksten, redusere kostnader, gjøre lønnsomme M&A/bolt on og ØKE marginene. Påvirkes lite av covid-19/nedstengninger og positivt med stimulering av økonomi.
NRC burde ikke ligge under 20kr !
Redigert 23.01.2021 kl 19:16

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.