Handel

Brunello
23.01.2021 kl 19:33 1264

Jeg tror også at det vil slå kraftig ut, xxl er høyt priset med dagens kurs, særlig om «normale» resultatet legges til grunn. Riktig pris mener analytikere skal ligge rundt 18-21 kr. Går vi ned mot 18,- så begynner vi vel å snakke kjøpsmulighet, ihvertfall slik jeg ser det. Men det er det delte meninger om, og temmelig mange redde og uerfarne investorer som ikle forstår at xxl nå er høyt priset og heller ikke klarer å manne seg opp til å ta et tap.

Fornuftige investorer skyr usikkerhet. Og større usikkerhet i markedet har vi vel ikke hatt på godt over et halvår. Ingen vet hvordan virusmutasjonen vil gå frem over landet. Det kan fort gå ut over omsetningen i q1 og q2 når snøen er borte i lavlandet og hyttefolk ikke er velkomne i hyttekommunene. Så har folk fått seg en støkk, og flere vil nok redusere sitt generelle forbruk eller øke nedbetalingen på bolig, for sikkerhets skyld.
Men det jeg egentlig frykter mest nå, er at en generell korreksjon kommer på toppen av en nedgang på grunn av butikkstengningen.
Redigert 23.01.2021 kl 19:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.