Farma

bj111
23.01.2021 kl 20:51 2608

Er nok ingen fare for at Jethro mister hodet. Det er aksjonærene som mister hodet når kursen blir det de kaller høy. Mange mistet hodet mange ganger før Algeta ble solgt og det var forbeholdt de få å gjøre de virkelig store pengene.Trolig vil det samme skje med AZT og de færreste blir med hele veien uten å hoppe ut og inn igjen flere ganger. Noe få tjener mer på dette men de fleste taper. At AZT skal forsvare sin fremtidige verdi med en kvartalsrapport er egentlig bare tøys. Finn et annet selskap i denne sektoren som gjør det på Oslo børs. Vel siden de fleste ikke leverer noe overskudd så blir det nesten håpløst. Men ta f.eks HBC, solgte på 2,5 milliarder i 2019 for skjønte ikke oppgangen, de forsvarer en verdi på 3.2 milliarder med 89 mill i underskudd i fjor (-84 i 2019) og har vel fortsatt ikke gjort annet enn å snakke om overskudd. Vaccibody leverer ikke overskudd men forsvarer en verdi på hele 20 milliarder. Hvorfor? Jo guiding. Som i andre farma selskaper så er det hva de sier om fremtiden som virkelig betyr noe om man ikke er fullblods trader som lever av det. Er man glad amatør trader så er det på sikt ikke noen stor butikk og bedre å bare sitte stille.

AZT er nøkterne når det gjelder guiding og det samme er aksjonærene til AZT for det overprises ikke på luftige løfter om inntekter de ikke klarer å levere. Ert flott selskap å sitte i.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.