Grønne aksjer

Chirpieching
24.01.2021 kl 00:01 2211

Enig i at Green Minerals er spennende ved å være en "first mover" innenfor mineralleting på havbunnen. Etter at emisjonen i Green Minerals var gjennomført har regjeringen igangsatt en utredning av rammeverket for slik havbunnsleting. En slik konkretisering gir et visst grunnlag for en høyere kurs på GM, men økningen fra 13 til 20 har lite med fundamentale forhold å gjøre; mest med tilbud og etterspørsel. Det var en liten emisjon (30 mill?).

Men det er laaaaangt frem. Green Minerals planlegger å gå med overskudd i 2028 (!) og mye må klaffe før man kommer dit. Flere seismikkselskaper vil komme etter, sjekk f.eks her: https://www.tu.no/artikler/rigger-seg-for-industri-pa-havbunnen-med-teknologi-fra-olje-og-gruver/504868.

Tips: Ta kontakt med SBX og be om å få tilsendt presentasjonen som ble utarbeidet i forbindelse med emisjonen i høst. De vil trolig bare være positive til at folk vil gjøre seg kjent med selskapet.

Jeg har hengt med opp og ned i Seabird siden før jul og tipper det blir rush inn når cut-off-datoen blir kjent ja (alt annet likt). Tipper GM gjør en ny emisjon når kursen er høyere.
Redigert 24.01.2021 kl 00:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.