Farma

utkant
24.01.2021 kl 01:55 1204

Folk er idioter. Politikere skjønner ikke at de alltid ligger 14 dager på etterskudd. Tiltakene vil aldri kunne virke godt nok når signalene man sender til befolkningen er at vi vet ikke (les FHI).

Nå MÅ vi ALLE sette oss rolig ned og tenke. Er det jeg gjør SÅ JÆVLA VIKTIG at jeg MÅ gjøre det nå.

Med en gang man stenger ned i Oslo flyr folk rett til Sandvika for å handle på polet!

Hvor viktig er den alkoholen egentlig? Alkoholikere hele gjengen!

Men det viser jo egentlig bare hvor ufattelig feil hele koronaresponsen i Norge er!

Jeg skal gi dere ett stalltips. Om 10 dager er hele Norge på ny stengt ned fullstendig. Smitten leder på politikerne med minst to uker. Den kan ha spredd seg til store deler av landet uten at hverken FHI eller helsemyndighetene har kontroll eller oversikt.

Hvorfor er det ingen politikere som tør å ta tak? Som tør å si det som det er. Skal vi få has på dette svineriet så må landet stenges ned i tre uker. ALT må stenges. Kina style! Og etterpå så må det obligatorisk testing og karantene til før man kommer inn i landet. INGEN UNNTAK!

Nå har vi prøvd å dulle opp under befolkningen og vært snille. Resultatet ser vi alle sammen. DET VIRKER IKKE!!!

Politikerne er totalt på etterskudd konstant. Først i vinter har de kommet med obligatorisk testing på grensen! Det burde ha vært satt opp i Mars i fjor for TI måneder siden! Men vet dere hva! De har ikke fysisk stengt alle ubemannede grenseovergangene. Nei! De har satt opp skilting med informasjon om st denne grenseovergangen er stengt og med beskjed om hvor man må henvende seg for å komme inn i landet. Er det NOEN som tror at dette blir fulgt?

Og ikke før ble noe stengt ned i Oslo før NHO var på banen med beskjed om at her må det støtteordninger til for å hjelpe herr bedriftseier med utgiftene eller så får ikke eiendomsadelen husleien sin betalt i tide! Jeg vil nesten si at det er bedre at bedriftene går konkurs og at folk blir arbeidsledige og ikke kan betjene huslån eller husleie og at bankene må ta store tap og at renta går bananas på grunn av dette og at folk må selge eller flytte ut på landet og at boligprisene krakker...

For vet dere hva! Det hadde dere så forbanna meg fortjent alle som en når dere prioriterer så helvetes feil og er skyld i at vi nå sitter her igjen ti måneder ut i pandemien og fortsatt ikke har kontroll!

Jeg er så lei av å sitte inne. Jeg er så lei av å måtte vurdere om jeg virkelig har behov for å dra på butikken i dag eller ikke. Jeg er så lei av å gå med en klump i magen av frykt for hva som vil skje om jeg sender sønnen min på skolen. En skole som to ganger har hatt smitte og hvor sønnen min nå er i karantene fordi flere klassekamerater har fått påvist covid19. En skole som er gammel, med dårlig ventilasjon og som skal erstattes til sommeren. Jeg er så lei av å leve slik!!!
Redigert 24.01.2021 kl 01:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.