Grønne aksjer

lostaim
24.01.2021 kl 07:14 2970

Jeg kan ikke fatte at du fortsatt gnåler om hvor folk skal bo. Den eneste flaskehalsen der er kommunen. Hvis de går ut og melder interesse for utvikling av byen og bygging av boliger kommer utbyggerne løpende for å få en del av kaka. Det hele står på hvor flinke og effektive kommunen er til og regulere områder og godkjenne byggesøknader. Og i så store prosjekter er det mye penger og tjene for utbyggere, og da er det heller ikke uvanlig at kommunen stiller krav om at utbygger bygger/oppgraderer infrastruktur også. På den måten får kommunen både i pose og sekk.
Så med andre ord, vil kommunen ha Freyr dit så er boliger til arbeiderne det minste problemet. Det er flere titalls lokalsamfunn rundt i landet som er bygget rundt en sentral hjørnestensbedrift. Det er jo ikke akkurat som om det var flust med folk på de stedene når de startet opp. Mange av de ble bygget opp fra nesten ingen ting, så hvorfor skal ikke Mo få til en 10% økning?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.