Farma

MProd
24.01.2021 kl 14:58 2063

Ja, så vi kan samle oss om å gi det oslofolk virkelig fortjener - cafelatte, festing, harryturer, hytteturer, tur til alpene og rivieraen nå til sommeren. Hersens SP og alle de andre millionene mennesker i Norge som er lei av suget, de tar alle feil!

Et liv er et liv uansett. Det er vel heller ikke så vanskelig. Hadde vi gitt vaksinen til UK i tidlig fase, hadde vi jo GARRANTERT reddet en haug med liv og hindret at mutanten kom til Norge. Not. Den kommer uansett, og spres til alle kroker (til og med Oslofjordbotn). Skal man ikke da følge logikken videre for Namsos, Harstad og Kirkenes? Det spres videre, vi er flere uker på etterskudd. Er et liv mindre verd utenfor Oslo?

Resepten er: steng ned i noen uker, vaksiner i henhold til anbefalinger og stå imot populistisk press og oppnå masseimm. Og er man virkelig redde for de gamle i Oslo, ja så vaksiner disse og helsepersonellet. Men ja, det er vel akkurat det som gjøres?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.