Grønne aksjer

Strilen
24.01.2021 kl 16:19 4768

Vel, kursen har vært over 60kr ved flere anledninger. Mener likevel at man sitter tryggere nå midt på 50-tallet. Det er mange grønne selskap å velge mellom, men ikke så mange som både er i sterk vekst og driver lønnsomt. Veksten var (som «uvitende» viser link til over) på 66% i Q4 målt mot forrige Q4. Zaptec vokser også utenfor Norge, og det er meget spennende. Også betryggende som Zaptec skriver i meldingen: « Zaptec har levert positiv EBITDA i 12 kvartaler på rad siden Q1 i 2018.». Ser frem til neste melding fra selskapet. Det eneste som er sikkert er at det blir videre vekst i et sultent marked. .. og så får hver enkelt vurdere hva som er en god inngang. Sitter rolig her, men har ingen kontroll over kursutviklingen.

Edit: I disse tider kan det også være et poeng om hvorvidt Covid-19 har hindret Zaptec fra vekst; og det gir Q4 et tydelig svar på: Nei.
Redigert 24.01.2021 kl 16:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.