Grønne aksjer

marked
24.01.2021 kl 17:08 1678

Hadde ikke tenkt å skrive det her, men gjør det likevel: Har et personlig kursmål på 100 kroner pr aksje i Seabird Exploration, inkludert verdien av aksjene i Green Minerals. Før man stempler kursmålet som urealistisk kan man tenke på at 100 kroner tilsvarer 5 kroner i gammel kurs. Endel større investorer har en snittkurs på 60 kroner pr aksje i gammel kurs. Det tilsvarer 1200 kroner etter dagens kurs.

Spinoffen Green Minerals er med på å synliggjøre hvilke verdier selskapet sitter på i form av teknologi, kompetanse, utstyr/båter og erfaring/know how innen dyphavsoperasjoner. Dette vil komme GM direkte tilgode, som trolig vil leie båter fra SBX som igjen tjener på mineralvirksomheten. Før helgen solgte SBX 100.500 aksjer i Green Minerals for 20 kroner pr stk. Selskapet uttaler at de ikke vil selge flere aksjer i GM før børsnoteringen. -Investorer som ønsker aksjer i Green Minerals før handelen starter på Euronext Growth må dermed kjøpe og eie aksjer i SBX.

Jeg tror at endel investorer begynner å se hvilket totalt feil kursnivå SBX-aksjen befinner seg på. Det er ikke for ingenting at Clearstream Banking klatrer oppover aksjonærlisten. Den nylige noteringen av SBX på Tradegate blir også interessant å følge med på: "SeaBird Exploration Plc has received notice that its shares are now trading on Tradegate Exchange GmbH."

100 kroner pr SBX-aksje kommer. Det kan gå raskere dit enn mange tror.
Redigert 24.01.2021 kl 18:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.