Farma

Woody
NAVA 26.01.2021 kl 11:23 729

Hvis man har høydeskrekk på børsen skal man ta en titt på Navamedic. Har man ikke høydeskrekk kan man ta en titt da også.

Sist kvartal (november) uttalte Konsernsjef Kathrine Gamborg Andreassen at selskapet forventer å oppnå årlig organisk vekst på 20% og at ambisjon er å bli et selskap med en omsetning på 500 millioner kroner, 40 prosent i bruttomargin og 15 prosent i EBITDA innen fire-fem år. Det er innenfor rekkevidde med det vi har av produkter og planene som er i pipeline.

Etter presentasjonen i november gikk aksjen rett opp på dette til 22-23 kroner.

Det som nå er interessant på kort sikt er at Gamborg Andreassen også sa på presentasjonen at "Det er vanskelig å guide konkret uten å gi for mye konkurransesensitiv informasjon, men vi kommer med en unik og veldig spennende lansering i februar".

Her er presentasjonen:

https://finansavisen.no/fatv/kvartalspresentasjoner/2020/11/05/7584886/navamedic-webcast-q3

(Se fra 35.30 der hun nevner at hun kan sitte på konkurransesensitiv informasjon i forbindelse med unik og spennende lansering).

https://finansavisen.no/nyheter/helse/2020/11/06/7585458/navamedic-jager-20-prosents-arlig-vekstSelskapet fremstår billig og trygt, men med ambisjoner om sterk vekst og triggere allerede i februar i forbindelse med produktlansering. Kvartalspresentasjon 18. februar.

Kathrine Gamborg Andreassen gjorde en meget god jobb med Weifa, som hadde en fin utvikling på børs før det ble kjøpt opp. Hun kjenner dette markedet og uttaler:

– Hver gang vi tar inn et nytt produkt i porteføljen skal det ha en høyere bruttomargin enn det vi har i dag.
– Våre vekstmål skal ta oss videre til å bli den ledende aktøren i Norden, og størst på våre satsningsområder i Nord-Europa.

Jeg har troa på kort og lang sikt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.