Farma

GRORUD
26.01.2021 kl 18:54 2840

Hei folkens:))

Og...som tidligere nevnt får vi nå smake på vår egen servile medisin, folkens - globalistene i regjeringen lente seg som kjent på pampene i Brussel da de overlot styringen av innkjøpsstrategien av vaksiner til Mercel og Macron - før nyttår var mantraet at vi kunne takke vårt gode samarbeid med Berlin og Paris for alle vaksinedosene vi skulle få og var lovet - lyden av pipa til statsministeren har endret seg de siste ukene og nå er det stille i fjøset - en million Nordmenn må vente flere måneder lengre enn forventet med å bli vaksinert og det kommer flere utsettelser av samme slag i tiden som kommer - risikogruppene lider og økonomien blør på grunn av totalt feilslått strategi - vi hadde muligheten til å inngå frittstående avtaler med produsentene på linje med Israel, Storbritannia++++, men redselen for hvordan Berlin og Paris ville reagere trumfet nasjonale interesser - skrekk og gru...ZnageZz....

Norge får 1 million færre vaksiner fra AstraZeneca enn ventet. Dette er dårlig nytt for det planlagte vaksineringsprogrammet.
– Det gjør at målet om at en stor del av den voksne befolkningen kan være vaksinert til sommeren kan bli betydelig mer usikkert. Målet kan måtte utsettes med en til to måneder, sier helseminister Bent Høie (H) på en pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag.
https://www.tv2.no/nyheter/11917883/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.01.2021 kl 20:21

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.