Grønne aksjer

rosgun
27.01.2021 kl 15:03 5504

Denne meldingen alene ville under normale omstendigheter ha gitt aksjen et spark opp til minst 5 kroner.. Folk er grådige og vil kjøre den opp 2-3 ganger pr dag. For at du ikke som småaksjonær ikke skal tape penger- Sitt i ro !

Snakkes om noen uker nå kundene blir navngitt... Jeg vet allerede hvem disse er- gled deg !!!

Noen må visst ha alt inn med teskje....

Det meste her er plankekjøring---- ikke så mye spenning igjen.... Dette er en enkel aksje nå etter meldingen som kom i går..

G U L L
GULL
G U L L

En avstand i kursen på så mye vil skape store svingninger på veien oppover da det blir så voldsomt.... Dette igjen skaper usikkerhet fordi folk selger for tidlig.....

fra 0,57 øre til 20 kr i første omgang er det mange muligheter til å kjøpe og selge.

Nå har de ansatt 2 av de beste folka innenbatteribransjen som direktør og produksjonssjef... Kevin Barber mener alvor denne gangen og Joe Biden vil muligens overøse Thinfilm etterhvert med midler og gratis reklame i sin søken etter grønne aksjer og betydelige arbeidsplasser som igjen gir ringvirkninger for flere.

En liten fotnote:
**kundene er altså klare, men Thinfilm kan nødvendigvis ikke gå ut med hvem disse er, Eneste de skirver er at de er markedsledere........

Tenk igjen før du selger- det kan være utfordrende psykisk å vite om du kommer deg inn igjen og til hvilken pris....
Redigert 27.01.2021 kl 15:25

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.