Olje

Pick Up
21.12.2018 kl 11:10 7803

Ikke et ord om fracking i rapporten.
Når skal Qec aksjonærer ta inn over seg at all utvinning av fossil energi ikke er ensbetydende med fracking? Samme feil ble gjort også mens Couillard regjerte.

Jeg beundrer Qec aksjonærenes evne til stadig å finne nytt håp i halmstrå som denne undersøkelsen. I Oslo har byrådet fjernet 1400 parkeringsplasser fra gateplan uten å spørre billistene og gjennomført en rekke andre tiltak for å redusere forurensing fra biltrafikk i bykjernen. Flere tiltak vil komme for å forsere utviklingen mot elektrifisering av all transport i bykjernen.

Quebec har som politisk nedfelt målsetning å gjøre seg mindre avhengig av fossil energi innen 2030. Legault på sin side har uttalt at vannkraft har et stort ubenyttet potensiale i Quebec. At man da skal bygge ut en egen storskala industri for å mate og fø på fossiltrollet, blir direkte selvmotsigende uansett hva oljeindustrien klekker ut av opinionsundersøkelser.
Redigert 21.12.2018 kl 12:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.