Olje

Synste Møre
21.12.2018 kl 12:13 7692

Trur du det er så enkelt å bygge ut vannkraft då mister? I sånn skala som det her er snakk om må det til både monstermaster over heile landet, store neddemninger over store areal, mellom 10 og 20 år utbyggingstid og dei er enda ikkje begynne å arbeide dette gjennom i mølla.
Solenergi? Hva er det? Kansje du har noe dynamostrøm midt på sommeren eller fra store parker i afrika men i Canada midt på vinteren, når en virkelig trenger varme og energi med mørketid og kulde duger dette ikkje.
Då sitter vi igjen med vindmøller, så vet vi fra utbygging på Doggerbank og også i Norge at dette har tatt 20 år og fått aksept for hos alle parter. Vindmølleenergi er dyr energi med store utgifter i vedlikehald.
So ka sitter vi igjen med då som skal varme ræva dei neste 20 åra? Trur nok dei må kjøpe nåkre olje og gasslaster til i denne perioden både i Canada og i Norge ? Ha en riktig god jul?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.