Olje og energi

Odi.1
31.01.2021 kl 09:15 2079

Blir snart "Bonanza" innen segmentet, alt har en smerteterskel , den er nå begynt å vise seg i Europa sitt energibehov som nesten kollapset for noen dager siden.
Varsellampene står å blinker rødt. Det som har gjort at ikke kollapsen er kommet før, er ironisk nok snart ett år i verden med unntakstilstander, der energi behovet for å holde hjulene i sving har stått bokstavelig talt rolig på bakken. Kombinert med overbud etter overbud fra politikere som tror dem er smarte med å nedsnakke energien olje og gass vil snart få seg en blåmandag av de skjelne med å stå og stamme frem realitetene til velgerne sine.
Her i Norge ( som en helt ubetydelig del av dette ) , er overpriviligerte med vannkraft og oljefond som en kan øse ut fra , enn så lenge.
Da vil heller ikke kjøpt media ,og politisk aktivist journalister heller sette seg inn i realitetene rundt i verden, heller holde ett slags kartellvirksomhet innen informasjon, og realiteter ovenfor innbyggerne.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.