Grønne aksjer

Furuen
01.02.2021 kl 12:13 2639

Siste signaturen på plass fra Rosenberg Worley-verftet

Scana viser til børsmelding datert 5. oktober 2020, vedrørende signert intensjonsavtale med Rosenberg Worley-verftet i Stavanger, om oppgradering av ventilstyresystemer på produksjonsskipet «Jotun». Skarpenord har i dag inngått en endelig kontrakt for denne leveransen.

Avtalen gjelder en leveranse hydrauliske kraftenheter (HPU-er) og oppgradering av ventilstyresystemer i henhold til dagens regelverk. I tillegg leverer Skarpenord mer enn 150 aktuatorer i samarbeid med ventilleverandøren Valvision AS. Leveranse består av, styrepaneler, enkeltvirkende, dobbeltvirkende og lineære aktuatorer.

– At Skarpenord får ta del i oppgraderingen av utstyr som selskapet leverte til «Jotun» for 20 år siden, er det beste kvalitetsstempelet vi kan få. Avtalen er nok en bekreftelse på at Skarpenord har et godt merkevarenavn ute i markedet, mener Styrk Bekkenes, administrerende direktør i morselskapet Scana ASA.

Den totale ordreverdien på Jotun-leveransen blir på over 30 millioner kroner, noe som er av betydelig størrrelse for selskapet. Jotun-prosjektet starter umiddelbart, og utstyret skal leveres til verftet i tredje kvartal av 2021.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Trond Bø | Daglig leder | Skarpenord AS | +47 951 00 491
Styrk Bekkenes | Administrerende direktør | Scana ASA | +47 40 40 35 20

Fakta om Skarpenord AS og Scana ASA
Selskapet er ledende leverandør av ventilstyresystemer. Selskapet har hovedkontor på Rjukan. Skarpenord er heleid av Scana ASA, som er notert på Oslo Børs OSEBX.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.