Farma

GRORUD
01.02.2021 kl 21:12 2488

Hei folkens:))

Og...nøyaktig som forutsatt gjennom hele tråden begynner helseministeren nå å mumle med innestemme at vi får for få doser vaksine, folkens - Norge skulle full vaksineres før sommerferien 2021 proklamerte statsministeren i Desember med høy sigarføring mens hun takket Berlin og Brussel for hjelpen - hun var nøye med å understreke at hvis vi hadde fulgt en annen strategi og alenegang ville resultat medført store problemer for landet - nå har pipa fått en annen lyd og Høye stutrer nå med innestemme at vi kanskje ikke vil kunne vaksinere personer under 45 år på grunn av leveringsproblemer gjennom EU systemet - fattiglandet Serbia blir latterliggjort i alle andre sammenhenger, men vil sannsynligvis ha vaksinert hele befolkningen leeenge før Norge - skrekk og gru...ZnageZz....

Med den engelske mutasjonen av coronaviruset i flere norske kommuner, og meldinger om langt færre vaksinedose-leveranser fra produsenten AstraZenica, gikk helseminister Bent Høie tirsdag i forrige uke ut og helte kaldt vann i årene på de som håpte at en stor del av den voksne befolkningen i Norge kunne være vaksinert innen sommeren.
– Skal det være mulig med vaksine til alle voksne som ønsker det før sommeren, må vi få flere gode nyheter fra de andre produsentene de neste ukene og månedene, sa Høie på pressekonferansen.
https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2021/02/01/195737023/fhi-anbefaler-ikke-a-vaksinere-de-under-45-ar-for-tidlig-a-vurdere

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.