IKT og Tech

rosgun
05.02.2021 kl 09:02 4117

i 2022 VIL NOK KURSEN HELLER VÆRE MOT TRESIFRET... HUSK : NFC OG YTTERLIGERE SKALERING AV MIKROBATTERIER TIL ANDRE PRODUSENTER+ MULIG UTVIDELSE AV EKSISTERENDE PRODUKSJON ER IKKE MED I KURSMÅL 22. DET ER KUN MIKROBATTERIER.... SÅ KAN DU JO LEGGE TIL MEDIUM SEGMENTET OG ELBILBATTERIER PÅ 3-5 ÅRS SIKT...OG ROYALTIES FRA BLA. TAPI OG 5 ANDRE SAMARBEIDSPARTNERE PÅ EMBALLASJE TAGS++++ ILA 2022...- 2030

JA, DENNE SKAL MYE MYE HØYERE ENN KR 22.... I 2022..

HUSK AT THIN ER FØRST I VERDEN MED SSB BATTERIER SOM SLIPPES PÅ MARKEDET ALLEREDE ILA 2021 . ALLE VIL HA DETTE PGA ROLL TO ROLL OG DOBBEL KAPASITET..OG LAV PRIS.. DETTE ER DISTRUPTIV TEKONOLOGI DA TILPASNING AV BATTERIER SKJER TIL EGNE PRODUKTER FOR PRODUSENTER....MAO MINST 80% MARGINER OG INGEN KONKURRANSE !!!!

DETTE ER ET SPINNVILLT CASE..... OG DET HAR JEG PÅPEKT OG BEGRUNNET I LANG TID... BRA TYSKERE OG UK VÅKNER... DA SLIPPER VI TULL FRA SMÅBAISSERE SOM HAR VÆRT GJENGANGEREN I FLERE ÅR..

DEILIG Å SE KURSEN FLY MOT TO OG TRESIFRET PÅ KORT TID... sE HELLER IKKE BORT FRA AT TANGEN I OLJEFONDET LASTER OPP I NORSK INDUSTRI GRØNN BATTERIREVOLUSJON... NOE STORT ER I FERD MED Å SKJE HER NÅ....
Redigert 05.02.2021 kl 09:10

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.