Farma

focuss
PHO 26.12.2018 kl 19:43 5182

https://www.jurology.com/doi/10.1016/j.juro.2018.02.1704

Vi vet at BLC Cysview viser hvor blærekreften sitter slik at den kan fjernes effektivt. Vi vet også at etter fjerning så vil kreften dukke opp igjen etter en tid og må fjernes på nytt. Så vet vi at pasienter som blir behandlet med BLC Cysview har lengre tid til tilbakefall enn pasienter som behandles på andre måter. Det som imidlertid har fått lite oppmerksomhet er årsaken til at det tar lengre tid til tilbakefall. Det synes faktisk som at BLC Cysview også har en terapeutisk effekt. Med andre ord at BLC Cysview faktisk også kjemisk dreper kreftceller. Ikke bare at det dreper kreftceller, men at det gjør det med en drastisk effekt.

CONCLUSIONS
The combination of HAL and Blue Light drastically reduces cell survival in patient-derived bladder cancer organoids. These results suggest that beyond the diagnostic utility of Blue Light Cystoscopy with HAL there is a potential for therapeutic benefit. Further investigation into the apoptotic pathway is warranted based on IHC staining results.


Redigert 21.01.2021 kl 06:49

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.