Farma

focuss
26.12.2018 kl 21:19 4606

rockpus
Det er dokumentert at BLC Cysview øker tid til tilbakefall og jeg mener også prosenten som får tilbakefall. Photocure har lenge vært klar over at det er en terapeutisk effekt. Derfor vurderte de om de skulle designe fase 3 studiet for diagnostikk eller terapi. Av strategiske årsaker valgte de diagnostikk. Det som er viktig for oss aksjonærer er jo de fordelene Medicare invilger Photocure. Når sykehusene får refundert 1187 usd i tillegg til kostnadene av Cysview så bør det motivere sykehusene til å legge om sin praksis til å kjøre surveillance i outpatient setting med BLC Cysview. Og i det markedet er vel PHO alene og i USA er markedet 12 milliarder.

De skriver at denne ekstra refusjonen gjelder for visse prosedyrer. Hvilke prosedyrer vet jeg ikke, men synes det ville være logisk om det var i de surveillance prosedyrene hvor det ikke blir nødvendig å å kjøre pasienten fra surveillance til operasjons rommet. I de prosedyrene hvor de oppdager kreft som er så lite at det kan fjernes direkte som en del av surveillance prosedyren.

Blant Nano aksjonærene så beklager de seg om at markedet ikke forstår Nano. Tror den diagnosen gjelder i mye større grad for Photocure.
Redigert 20.01.2021 kl 22:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.