Grønne aksjer

GRORUD
07.02.2021 kl 16:08 1292

Hei folkens:))

Og...galskapen utfolder seg i full offentlighet, folkens - to ganger har det Europeiske strømnettet stått i fare for å kollapse i løpet av vinteren på grunn av vindstille luft og ingen produksjon på vindmøllene - konsekvensene kunne blitt katastrofale og ny resetting av strømforsyningen ville ta opp mot 14 dager, men vi er enn så lenge reddet av kull og oljefyrte kraftanlegg - SVT ber nå svenskene om å unngå støvsugeren og en rekke svenske bedrifter innstiller produksjonen på grunn av strømkrisen - verden er blitt lokket inn i en massepsykose vi aldri har sett maken til - kulden fortsetter i store deler av Europa og folk spør seg nå om når vi kan forvente den varslede globale oppvarmingen - skrekk og gru...ZnageZz...


I dag slogs nytt säsongsrekord i elkonsumtion på morgonen. Därmed sköt också elpriset i höjden främst i södra Sverige. Skogsbolaget Holmen har valt att stänga ner flera pappersmaskiner för att det inte lönar sig att köra dem med dagens priser.
I morse var elpriset uppe i 200 euro per megawattimme, mot normala 30. Hela veckan har det kommit pristoppar. Skogbolaget Holmen har valt att tillfälligt stänga ner stora delar av pappersbruken i Braviken och Hallstavik.

– Vi följer marknaden med handen på handbromsen. Och när kalkylen inte går ihop får vi stänga. Vi har kört på halvfart den här veckan, säger Henrik Sjölund, Holmens vd, till SVT Nyheter.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekorddyr-el-far-fabriker-att-stanga-ner

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.02.2021 kl 16:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.