Bil og motor

mishka
27.12.2018 kl 18:39 1948

Det første jeg reagerte på med denne artikkelen er at den som uttaler seg er en fyr som selger "såkalte garantiforsikringer". Dvs. forsikringer som dekker det meste etter at fabrikkgarantien har gått ut. Det blir omtrent som å spørre en som selger alarmer om det er mye innbrudd for tiden. Fyren snakker i vei om at feil på svinghjul på biler "er en gjenganger". What!!!!
Alt dette finnes det faktisk statistikk på og aldri har bilene vært mere feilfrie enn de er i dag. De store utenlandske bilmagasinene kjører det de kaller "dauertester", dvs. at de kjører en bil 100k.km. og ser hva som dukker opp. Bare for 10-12 år siden var det ikke uvanlig at f.eks. en Audi A6 måtte inn uplanmessig 5-6 ganger på denne kjørelengden. I dag er det vanlige 0 til 1 liten fillesak utenom vanlig service. Det har faktisk blitt så bra at disse magasinene har skrevet mange artikler om hvor bra alt har blitt.

En annen ting er at verkstedene i Norge har en vanvittig timepris. Nå har de fleste bilene som selges i Norge 5 års fabrikkgaranti og noen opp til 200k.km. så hva er problemet for nybil-kjøperen?

Denne fyren vil selge bruktbilforsikring og det er litt synd slik jeg ser det at s3 og en oppegående biljournalist som Frank Williksen har latt seg bruke som mikrofonstativ for denne selgeren.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.