Shipping

sheepman
08.02.2021 kl 20:01 5004

Så du tro altså at q2 og q3 i år blir dårligere enn fjorårets historisk dårlige rater? I fjor gikk jo flex i break even i q2 og q3 på elendige rater. I år har vi lagre i Europa som tømmes kjapt før sommeren og i Asia har de helt tomme lagre. Vi har en flåtevekst på ca 6 prosent som svarer til ca det man trodde var forbruksøkningen i verden før kulda satte inn... Du kan jo selvfølgelig ha flaks med at neste vinter blir varmere i Asia enn gjennomsnittet, men tviler vel på at du sitter med shorten så lenge.

Har du regnet litt på utbytter i 2021 og 2022 Sonatrak?

Eller har du ikke regnet i det hele tatt?

Jeg for min del har et totalt avslappet forhold til Flex nå. Skal bli koselig med kvartalsrapporten som kommer nå på to små uker. Blir vel ingen bombe hva cashflowen ble i q4, for de oppnådde ratene i q4 har jo Flex tidligere opplyst til å være ca 70 000 dollar om dagen. Det som blir intr er hva de sier om oppnådde rater i q1 og mest spennende blir det om de har bundet opp hele , eller deler av flåten på kontrakter i q2 og q3... Så får vi vite om Flex holder ord og betaler ut all positiv cashflow i utbytte :)

-Lykke til!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.