Grønne aksjer

Sollidcap
09.02.2021 kl 11:29 3049

Vi får bare smør oss med tålmodighet. Norge vet at vi ligger etter andre land som søta bror. Det er snart valg og jeg er sikker på at ting skjer fortere enn først antatt. Røkke er kjent for å få vann på mølla. Ref. Oppkjøp av Aker.
Nå som statskraft er med på lag så har de erfaring som er gull verdt i en slik prosess. Sjøkabelen er lagt og bør utnyttes og da trengs det mer kraft når du ser på dagens strømpriser, 2kr kWh med nettleie og laksen fryser ihjel!! Det går opp for fler og fler at vi er nødt til å kjøre på nå for å følge verdensutviklingen. Garantert mange møller i bestilling innen 2022.
Ser vi bort fra kursen så er AOW ekstremt godt posisjonert. Det er kun roboter som skaper tyngdekraft. Vi får håpe at disse er til nå for at større solide aktører får posisjonert seg og at det ikke kun er for trading. Når selskapet får tildelt konsesjoner så blir det litt enklere å regne på verdien av selskapet og det vil føre til at kursen dyttes opp med diverse kursmål som har litt tyngde og ikke bare vill tipping.
Nå er ikke AOW verdt mer enn emisjonspris på 4,5kr. Spørsmålet er egentlig bare hvor stor «fremtidsfaktor» vi skal bruke.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.