Bil og motor

Basse
28.12.2018 kl 10:07 1680

"alle" vil ha en F11 med lav km stand og gunstig pris, forskjellen mot G31 oppleves som svært liten i 2 liter diesel med xdrive, men prisforskjellen mellom en ny G31 og en 2015/2016 F11 er formiddabel. Mange mener at F11 ser minst like moderne ut og motorene er de samme, så hvorfor bruke fler hundre tusen på en ny, det er virkelig helt unødvendig?

på s213 har Mercedes gjort så store fornyelser både med design og motorer at S212 er fullstendig akterutseilt, den ser gammeldags ut og den kjører gammeldags.. synes ikke det er merkelig at markedet styrer unna. Men det er en solid bil, så den som kan leve med å bli sett i en "gammel slådde" vil ha en fenomenal mulighet til å prute seg til en billig premium bil.

Lav rente og ustabile politiske signaler på bilavgifter har gjort privatleie/leasing vanligere enn det burde være. Leie er en dyr måte å ha tilgang til bil, spesielt når man stort sett leier nytt og dermed skal dekke verditapet de første årene + den som leier ut skal tjene på det. Med stigende renter er det merkelig om dette fenomenet vil vedvare. Sier mye om hvor dårlig folk er til å styre sin egen økonomi om de fortsetter å leie nå.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.