Industri

nemi's
28.12.2018 kl 10:23 4832

Anton Berg har flyttet posisjonene sine fra dag til dag siste år. Etterspørselen skulle ta seg opp i Q3-18, så i Q1-19. Nå skriver han om 2H-19. Og han spådde FBR-salg på 1600MT i Q3, mot 658MT realisert. Han er fortsatt aksjonær, selv om han ikke skulle være det hvis ikke JV med 49% eierandel ble realisert i 2017. Anton påsto at REC ikke kom til å la reaktorene i Yulin bli startet opp med mindre JV-partner og/eller den kinesiske stat stod for billig banklån til REC, for å sikre REC's 49% andel. For i motsatt fall måtte nemlig Yousergroup kjøpe REC for å starte Yulin. Vel, vi så hvordan det gikk. Nå betaler REC late payment penalty til 2021 for å ha sviktet JV-partner. Og REC-aksjonærene kan i 2021 få lov til å være med på å igjen kjøpe resterende 34% JV-andel til markedspris, Hvis da ikke det finnes noe annet i verden du som aksjonær kan kjøpe til markedpris...

Tenk sjæl!

Sannheten er at REC og solar har falt fullstending fallit. Taiwan er viktigste marked, sier CEO. Men det vil ingen på HO diskutere. Fordi Taiwan finnes ikke lenger. Anton skygger alle fornuftige diskusjoner. Bare pjatt om "når etterspørselen tar seg opp". Det betyr i ROW. Men ROW finnes ikke.

Tenk sjæl!

published: 2018-12-24 16:43
"A more accurate indicator is the export of China-made wafers, which boast over 97% share on the global market."
https://www.energytrend.com/research/20181224-12906.html

REC konkurrerer med second grade produkt i 3% av verdensmarkedet for solar polysil !!

Det er den virkelig sannheten. En helt udugelig ledelse har sølt vekk aksjonærenes verdier over år uten å få avhendet ML mens anlegget var noe verdt. Gamlingene har sittet i Bærum, komplett inkompetente, og ikke skjønt hvordan markedet har endret seg raskt. Resultatet har blitt skrekkelig - REC har totalt bommet på all solar guding, og guider nå heller ikke fremtidig salg lenger. Skandale!

På hjemmesiden til UMOE står det vissvass om REC, som 710 ansatte worldwide. Tall fra 2014. Så mye gir JUM for REC. Skammelig!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.