Olje

mimsa
28.12.2018 kl 13:01 6012

North har nok en gang vist sitt sanne ansikt. Styre og ledelse har klart mesterstykket å la den fale over 5% i dag hvor resten av børsen stiger på årets siste handledag. Det er tydlig at ledelsen ikke har tenkt å foretaseg noe. De sitter på en kontantkasse større en hele verdien av selskapet, noe som må bety at de ikke har tro på eget selskap når de ikke kjøper til kroner 1.50 per aksje. Man kan jo lure på hva denne Herr Sædberg gjør på og hvorfor selskapet betaler lønn for sån uduglighet. Her sitter vel den svære kjempen Onarheim og tvinger Sædberg tøffelen til å investere i sine egne interesser og annet søppel.
Selv med store skonummer og over 2 meter på strømpelesten rekker ikke Anders Onarheim, sin far industrikjempen Leif Frode Onarheim til kneskålen. Det er trist som fan at denne mannen til de grader skal ødelegge det flotte rykte hans far bygde opp.
Har dessverre liten tro på at gutta på Tjuvhlmen har noen som helst ønske om å holde oss småaksjonærer orientert i 2019 heller, det gjør jo det lettere for dem å mele sin egen kake.

Ellers vil jeg ønske alle småaksjonærer i North et riktig godt nytt år, selv om det for øyeblikket ikke ser lyst ut med sittende styre og vannstell i North.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.