Farma

peaf
10.02.2021 kl 05:57 3853

Ja Computum og Turbo bruker jo gi en kvalitetsstempel på en del investorer som betyr att de kan og vet mer en andre. Det mangler på svenskerne, så om de mangler noen kunnskaper om PHO vites ei. Men om man leser deres beskrivelse av selskapet og dess potensial. Så er det vel en blåkopi av presentasjonen til PHO og analyseselskapen. Man ser jo att de fleste mangler detaljkunnskap om markedet og hvordan salget til PHO føregår og kostnaden før vekst. BLC har vart på markedet i 15 år nu, og scopetilverkerne kan fortsatt ikke selge sine scope uten store tap. det beviser att det er ikke efterspørsel på BLC behandling per i dag. Nu skall Schneider og hans salgsteam prøve overtyge dem om noe som andre ikke lykkes med på 15 år. Men hittils har han økt kostnader mer en inntekter.

Om de finner en argumentasjon før BLC som holder før att scopetilverkerne og kan bruke den samme før att selge scopen. Uten att de skall lete i evigheter før att finne noen som er inntressert,, så er det en mulighet før suksess. Men att tru på noe sånt i en pandemi er vel direkte idiotiskt, og Q4 kommer vel att bekrefte. att scopesalget.er nesten obefintligt. I førholdande til vad som behøvs før att nå guiding..Så får vi håpe de klarer att opprettholde forventningerne ett tag til.
Tils resultaten bekrefter motsatsen, før det gjør dem snart.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.