Farma

Londonmannen
28.12.2018 kl 19:30 3703

Nå bør man holde tungen bent i munnen. Nå er det vel ingen som har sagt at det har helbredende effekt, men det er påvist at personer som undersøkes med Cysview og BLC teknologien opplever at det går lengre tid til tilbakefall. Derved kan man ikke argumentere med at det blir færre pasienter. At det tar lengre tid til tilbakefall resulterer ikke i at man kan kutte ut oppfølging. Men det gir pasientene en langt bedre situasjon ved at de vil oppleve at det tar lengre tid før tilbakefall inntreffer.

I tillegg vil jeg ikke utelukke at dersom denne effekten blir godtatt, så vil man kunne ta en høyere pris på produktet. Altså positivt for pasientene og positivt for PHO. Eller sagt med andre ord; en vinn vinn situasjon. Og slikt gir Cysview positiv oppmerksomhet og omtale. Kanskje ikke så rart at flere og flere anser BLCC som ny SoC. Ikke akkurat negativt mhp muligheten til å kapre stadig større markedsandeler i årene som kommer.

I første omgang får vi glede oss til 2019.

Ha et riktig godt nytt år!

PS. Hvilke kaldt vann var detdu skulle komme med? ;-))
Redigert 20.01.2021 kl 22:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.