Farma

Londonmannen
29.12.2018 kl 11:39 2414

«Og hvis Cereno lykkes....»
Som PHO og PCIB aksjonær slipper jeg å bekymre meg om «hvis såfremtifall selskapet lykkes...» og for å si det mildt; det er j.... befriende. Om et par tre dager tipper vi inn i 2019. Et år som vil bli fantastisk for oss som sitter i PCIB og PHO, mens mange andre fortsatt må klamre seg til «hvis selskapet lykkes...». Men ikke glem at bak «hvis selskapet lykkes...» er det et «hvis selskapet ikke lykkes...» og vi vet av erfaring at det er langt større sannsynlighet for at det siste slår til, enn at de lykkes. Konsekvensen av et slikt utfall er alt annet enn hyggelig. Jeg snakker av erfaring.

Risiko er alltid et element i enhver investering i aksjemarkedet. Men den er ekstra stor i farmasiselskaper der investorene lener seg til «hvis selskapet lykkes...». Det er noe enhver investor må forholde seg til. Når det er sagt så ønsker jeg dere lykke til og håper for deres skyld at deres investering i Cereno utvikler seg slik at NANO, PCIB og PHO blir en parentes. Og det kan jeg gjøre ettersom jeg er rimelig sikker på at min investering i PHO og PCIB vil gjøre meg til multimillonær. Og da skulle det bare mangle at jeg ikke kan unne dere all mulig suksess med Cereno.

Ønsker dere alle et riktig godt og fremgangsrikt nytt år!
Redigert 29.12.2018 kl 11:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.