Farma

peaf
12.02.2021 kl 12:24 3497

Ja nu er det bare 2 uker og 3 dag til vi får en bekreftelse om vad styret og schneider har prestert i Q4. Om det blir enda ett tapskvartal, trots en frisk satsning på 160 mil. Eller om de kan overraske med en omiddelbar lønnsom vekst, det er ikke en bra utgangspunkt om de starter med økt tap. Da det er en etablert virksomhet de kjøpt, som vid tap bare viser att det er kjøpt på feil tidpunkt. Og det er inntressant om de melder scopesalget internt i Ipsen området på lik linje som USA. Vilket eg trur de gjør om det er godt, viss ikke tvivler eg på att de melder det. Da det er flere aktuelle scope levrantører i Europa, som ikke har noen meldeplikt til PHO.

Det er vanskeligt att tolke den lange tiden til resultat fremleggelse som noe positivt, det er som regel ett eller annet problem som er årsaken. Men det er vel en korreksjon som bekymrer mest, det er mange overprisade selskaper på børser nu. Der ibland PHO om de ikke begynner tjene penger snart.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.