Farma

Bliss
14.02.2021 kl 16:05 3345

OBSRV gjør tingene sine prisverdig riktig og bra.
Først fullfører de produksjonen av et patentbeskyttet produkt, Sippi, som sitt flaggskip og det klart beste digitale urinmålingssystemet som noen gang er laget, ref doktoravhandlingen, https://newsweb.oslobors.no/message/522630.
Dernest har de klart å etablere et omfattende markeds og lanseringsnettverk med skarpskodde selskaper i en rekke land, som bla SIM Italia som sørget for salget av Sippi til et stort sykehus i nord-italia sist fredag, se https://newsweb.oslobors.no/message/524682, og ikke minst med Syslak i aller fremste rekke.
For oss aksjonærer er det all grunn til å sende våre varmeste gratulasjoner til CEO Björn Larsson og hans team i Observe Medical!
Vi har så langt bare sett begynnelsen på en en lang rekke børsmeldinger som i tiden framover vil komme om stadig flere og større sykehus i Norden og Europa og verden forøvrig som vil gå til innkjøp av Sippi for å bedre og automatisere en viktig medisinsk funksjon som de ellers bruker unødvendig mye tid på, og framfor alt fordi Sippis teknologi kan eliminere problemet med infeksjoner hos pasientene. Når disse sykehusene først kjøper inn Sippi maskinene, så vil de også måtte kjøpe uttallige Sippebags for å opprettholde den kliniske bruken av apparaturen. OBSRV får fort en meget stor tilleggsfortjeneste for dette.
Kursen kommer til å fortsette sin himmelferd i rykk og napp, ref fredagens oppgang på 46%, i lang, lang tid framover, mens nedsiden med dagens markedsverdi av OBSRV nær sagt er ikke eksisterende.
Redigert 14.02.2021 kl 19:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.