Farma

peaf
16.02.2021 kl 06:12 2319

Ja vi ser jo att utlenningerne kjøper og de norske selger i likhet med Bravi. Så han er defenitivt ikke alene med att gevinstsikre. Aksjen hadde ikke vart over hundre om ikke PHO hadde blitt haussets opp i utlandet. Men det kan godt fortsette da alle i verden skall på børs nu. Så var det de her med scope på C.C som kan tydes på mange måter. Er det bare scope solgt i år så ser vi det endelige resultatet 9/6 og det er jo en stund til. Men det er Q4 som gjeller nu, og eg har ikke sett noen liste på scope registrert i Q4. Og som regel er det dårligt når ingen gidder kommentere salget. Men C.C er jo en PHO side, så det kan og hende de gjort en dugnad før att få sykehusen att registrere seg. Men vi får vel svaret med tiden

Men jo større forventninger er til Q4 desstå mer skuffade blir investorerne om resultaterne ikke innfrir. Og forventninger ligger nok først og fremst på Ipsen investeringen, som eg ikke trur innfrir noe som helst i Corona tider.
Redigert 16.02.2021 kl 06:17

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.