Valuta og krypto

True
18.02.2021 kl 21:40 4390

Bra innlegg. Endelig noen som har forstått det. Og du har helt rett i det med Nordea. Sikkert en god grunn til at jeg ikke har fått jobb der selv etter å ha søkt en del ganger tidligere.

99% av krypto-artikler i mediene har vært negativt lader opp igjennom alle år. Det er en god grunn til det. Å skape FUD (Fear, Uncertainty and Doubt) i markedet slik at Finans-eliten kan akkumulere så mye krypto som mulig til seg selv. JP Morgan som snakket dritt om Bitcoin det ene året for å så etablere sin egen kryptoavdeling det andre året sier sitt, og det er mange andre gode eksempler der ute.

Men alt dette er over nå som flere og flere instutisjonelle investorer kaster seg over det lille som er igjen av Bitcoin (Market Cap: 21 millioner). Elon Musk alene kjøpte nettopp Bitcoin for 1.5 Billioner dollar.

Det nytter ikke å avfeie Bitcoin og kryptovaluta lenger nå, det toget har gått for lengst. Vil nok ikke gå så mye lenger tid før majoriteten får øynene opp heller, og når vi endelig får masseadopsjon befinner vi oss i en helt ny verden.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.