Olje og energi

thomasb
SSO 08.02.2018 kl 09:49 16608

Dette er sitat fra RC i foredrag for på Enova-konferansen, og vi har jo sett en del av grunnen til dette siste uken (se Youtube).

Mange positive nyheter, som peker i en helt annen retning enn kursen har hatt i samme periode:

1. Minister har omsider klargjort for PPA underskrift med Eskom i SA. 260MW for SSO. Dermed vil SSO høyst sannsynlig ligge foran egen guiding på enden av året..
2. Tilsvarende overraskende positive signaler til gjennomføring av Runde 4,5 i SA - der ligger SSO inne med prosjekter på over 400 MW i pipeline - som nå virker sannsynlig at gjennomføres etter en periode hvor dette så ganske mørkt ut. Ytterligere prioritering av sol på bekostning av kull og atom ligger i kortene fremover i et marked hvor SSO har en rekke prosjekter under utvikling.
3. MoU for anlegg på 800 MW i Bangladesh(tallet stemmer...) - ett anlegg det er jobbet med fra myndighetene side i et års tid og virker å ha kommet ganske mye lenger enn tidligere MoUer som SSO har skrevet under på tidligere. Utrolig sterkt av SSO å komme i posisjon for denne satsingen. http://www.dhakatribune.com/bangladesh/power-energy/2018/02/06/norway-set-800mw-solar-power-plant-chandpur/

I tillegg er følgende nyheter på vei:

1. Byggestart i Egypt - 400 MW
2. Byggestart i Mozambique - 40 MW
3. Byggestart i Mali - 33 MW
4. Ferdigstillelse av anleggene i Malaysia
5. Vietnam - anlegg til Pipeline eller backlog
6. Bangladesh - anlegg til Pipeline eller backlog
7. Ny/e anlegg i Malaysia til backlog - tildelte prosjekter hvor SSO nå er i forhandling om deltagelse
Redigert 21.01.2021 kl 08:07

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.