Eiendom

semu
20.02.2021 kl 14:13 329

Resultatet ble som forventet. Covid 19 ble ikke så mye påvirket som en skulle tro. Ledigheten økte litt men det skulle jo bare mangle og slik som landet er nedstengt i lange perioder. Utbytte er utsatt/avlyst men utbyttepolitikken ligger fast. Nye billige langsiktige lån er ordnet for både investeringer og kjøp av egne aksjer. Å kjøpe egne aksjer til 170 kroner ,med en substansverdi på hver 317 kroner for hver aksje. For hver aksje OLT kjøper gir det 147 i økning av aksjekapital til de gjenværende aksjonærene. Hvis oppkjøp ikke skjer vil nok OLT prøve å kjøpe egne aksjer med den gode finansiering de nå har.

Kan se ut til at det blir inflasjon fremover. Både i USA og Europa ser det ut til at den øker. Hva er lurt å gjøre da rent investeringsmessig. Jo det er å sitte på fast eiendom. Eiendom med god inntjening og som på sikt gir utbytte. Så mye penger som myndighetene har brukt i Norge ekstra den siste tiden. Med den lave renten gir dette et stort pluss.

Min anbefaling er å sitte på en del av sine penger i OLT.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.