Grønne aksjer

Biggen666
FREYR 22.02.2021 kl 08:30 2524

FREYR skal delta i BTIG Energy Transition EV Day Conference

FREYR AS kunngjorde i dag at selskapets administrerende direktør, Tom Einar Jensen, vil delta på BTIG Energy Transition EV Day-konferansen tirsdag 23. februar 2021.

For mer informasjon om konferansen, gå til www.btig.com/news.

29. januar 2021 kunngjorde FREYR at det vil bli et børsnotert selskap gjennom en virksomhetssammenslutning med Alussa Energy Acquisition Corp. og skaffe $ 850 millioner i egenkapitalinntekter for å akselerere utviklingen av produksjonskapasitet for battericeller i Norge. Med forbehold om at stengningsbetingelsene er oppfylt, vil det kombinerte selskapet bli kalt "FREYR Battery", og dets aksje forventes å begynne å handle på New York Stock Exchange under tickersymbolet FREY ved stenging, forventet i andre kvartal 2021.


***


Om FREYR AS
FREYR planlegger å utvikle opptil 43 GWh batteriproduksjonskapasitet innen 2025 for å posisjonere selskapet som en av Europas største leverandører av battericeller. Anleggene vil være lokalisert i Mo i Rana industrikompleks i Nord-Norge, og utnytte Norges høyt kvalifiserte arbeidsstyrke og rikelig med lave fornybare energikilder

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.