Farma

Move Along
23.02.2021 kl 23:16 3570

Har tanken truffet deg, focuss, at mannen er kanskje bare smartere enn deg, har et langt bedre støtteapparat rundt seg enn deg, at han (i likhet med veldig mange andre her inne som faktisk tar seg bryen med det) er mer opplest enn deg, focuss, uten om det helt åpenbare, at han har mye mere penger enn deg? Det er mange her inne som i likhet med TM har kjøpt seg opp videre de siste dagene (også før disse «støttekjøpene» fra
TM ble tilkjennegjort idag). TM stiller seg bare som en av en rekke eksisterende aksjonærer som har kjøpt seg opp den siste tiden gitt den latterlig lave kursen. Forskjellen er bare at når han kjøper seg opp blir det nødvendigvis børsmeldt. Helt kurrant. Men du skal svartmale det som noe konspiratorisk, at det må være innsidehandel, uten selv å forstå at du da motsier deg selv på den mest latterlige måten mulig. Tenk litt på det, for dersom det du hevder stemmer, da vet TM langt mer enn oss andre (slik du hentyder) og responderer da ved å kjøpe mer i BGBIO, gang på gang på gang! Hvis du virkelig tror det du spyr ut til tid og utid, (at TM vet noe mer enn oss andre og at dette er motivasjonen for hans ytterligere innkjøp av BGBIO aksjer) må du jo bare kjøpe med begge hender og hause like mye som du gjør på noen av de andre trådene du er tilhenger av. Men dersom du bare er forvirret og har et irrasjonelt engasjement med denne aksjen (kanskje du i din forvirring tror at nedgang i denne aksjen er ensbetydende med oppgang i en av de andre aksjene du er tungt inni?) har jeg bare et råd til deg og det er: les deg opp slik at du ikke virker som drittungen bakerst i klasserommet som tror han kommer med smarte kommentarer innimellom (helt usakelige kommentarer som oftest), lytt og hold kjeft til des du har noe fornuftig å si! Kan jeg bare avslutte med å si at du repeterer deg voldsomt, på en måte som virker lite gjennomtenkt og som viser at du har en eller annen uforklarlig agenda imot #bergenbio #godfrey #trondmohn. (Men igjen tror du kanskje på en bizar og irrasjonel måte at dette vil hjelpe dine andre -feilslåtte?- investeringer). Hjelp meg med å forstå det på en annen måte. Kan det være noe traumatisk Trond Mohn eller Godfrey påførte deg i oppveksten?
Redigert 24.02.2021 kl 00:03

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.