Farma

Londonmannen
24.02.2021 kl 18:02 2893

Når vi nå vet at problemene mhp rekruttering og finansiell runway som en kortbane i Nord-Norge, så kan det virke underlig at en aksje med volum på flere millioner aksjer og kurser opp mot kr 35,- sås sent som i går, i dag får en sluttkurs på kr 22.94. At mange blir skuffet og vonbrotne over en slik utvikling er forståelig.

Men her kan man enten stirre seg deprimert på kursutviklingen i løpet av onsdag 24 februar, eller man kan velge å fokusere på det fundamentale rundt selskapet og gjøre seg noen tanker om hvordan kurtsutviklingen vil bli de kommende månedene.

Hva angår dagens kursutvikling så skyldes den hovedsakelig at en del av dem som deltok på gårdagens emisjon ønsket å sikre gevinsten allerede i dag. Trolig er dette investorer som ikke har satt seg inn i NANOV, ei heller har videre interesse av å være investert i risikoaksjer som farmasi. Men de er trolig kapitalsterke, gode kunder i DnB som er blitt forespeilet en kjapp gevinst dersom de er villige til å delta i en rettet emisjon i NANOV. Hvem sier ikke jatakk til noen hundre tusen over natta? Men det har ikke noe å gjørte med hvorvidt de har tro på eller ikke tro på NANOV og selskapets fremtid. De vil trolig tidsnok oppdage hva de solgte seg ut av.

Dersom vi derimot ser på det fundamentale så fremstår NANOV mer solid enn selskapet har gjort så lenge jeg kan huske; selskapet har en solid, kompetent og handlekraftig ledelse, selskapet har full eierskap til Betalutin som vi vet gir gode resultater, håndterbare bivirkninger og som er brukevennlig, selskapet har ryddet opp i rekrutteringsprobelemen og har mer enn doble rekrutteringen de siste månedene og har derfor fremskyndet avlesning av Paradigme til Q3 20. I dag tidlig meldte selskapet i tillegg at finansiell runway nå er betydelig forlenget og vil nå varte til ut 1H 2022.

Ergo, vi sitter nå som medeiere i et særdeles potent selskap, rett og slett rigget for suksess. Og som en nevnte; vi har i tillegg opsjoner med strike pris 22,75 med innløsning i slutten av mars 22.

Hallo folkens, vi trenger ikke hage vi!!

Ha en rikitg god aftren! og la nå ikke tungsinnet ta overhånd fordi det lyser rødt i dag. Om noen måneder vil denne dagen være et blekt minne i en verden der NANOV stormer mot stadig nye kursrekorder! Nyt ferden mot 2022!
Redigert 24.02.2021 kl 18:05

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.