Farma

peaf
25.02.2021 kl 09:18 932

Ja att shorten øker er vel ikke merkeligt når signalerne fra selskapet seier att de ikke venter snarlige inntekter. De hemte dobbelt så mye penger som de behøvde til investeringen. Og det finns det jo ingen andledning til om de regner med att tjene penger. Og det har jo og bevist seg att det har ikke lønt seg att sitte med 170 mil ekstra på bok. De hadde jo 170 mil fra før, så de må tru att kostnader kan rase ivei ukontrolert når de hemter så mye penger på feil tidpunkt og til den kostnaden før investorerne. Det er nesten ofattbart att vi har ett styre som er så komplett uduglige til att skape aksjonærverdier.

Og det er ikke mange skribenter her som erkjenner att fakta bekrefter det fullt ut. Så får vi vel en bekreftelse i Q4 om det var nødvendigt att hemte alle de der pengerne. Eller om det var bare noe som var kjekt att ha, trots att det var enormt dyre penger.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.