Farma

bj111
25.02.2021 kl 20:28 4496

Lite aktuellt å henge seg på dette. Ser fremover og løper ikke ærend for de som ønsker å holde kursen nede eller få billig inngang. Jeg vet ikke hvem de er men regner med at dere som ikke klarer å komme over at det ble gjennomført en kjapp og ikke unormal emisjon, vet hvem dere løper ærend for.

De ryddet et hinder ut av veien og det bør man faktisk om ikke juble for, være greit fornøyd med. Hvis man mener at de gjorde dette for å fore seg selv med bonuser og at produktet er søppel ja så kan man være forbanet fordi det avsluttet en fin oppgang og den oppgangen vil vi da ikke se igjen. Men da har man vel solgt seg ut.

Vet det er for mye forlangt men det hadde vært helt nydelig å slippe å lese klaging over denne emisjonen til lenge etter at rep emi er tilbakelagt. Kunne folk sett fremover mot våren og ikke hengt seg op i at det var fryktelig kaldt for 1 uke siden. Emisjonen er jo historie eller?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.