Farma

GRORUD
28.02.2021 kl 18:25 1895

Hei folkens:))

Og...vaksinasjonsskandalen øker i omfang dag for dag, time for time, folkens - helseministeren utbasunerte med utestemme at Norges vaksinasjons avtale med EU ville gjøre nasjonen immun mot Corona innen sommeren 2021 - dette vet vi nå slår sprekker og myndighetene setter alle ressurser inn på nedstegninger, testing og andre inngripende tiltak i stedet for å tilføre landet nødvendige vaksinedoser - avtalen med EU gjorde selvstendige avtaler med produsentene umulig i følge helseministeren - men også dette er i beste fall uvitenhet og villedning fra Høie - EU landet Tsjekkia går nå til det drastiske skritt å be Putin om vaksinehjelp som følge av tregheten i Brussel - skrekk og gru...ZnageZz....

EU-landet Tsjekkia vil ikke vente på forsinkede vaksineleveranser fra EU, og vil heller kjøpe Sputnik V-vaksinen fra Russland.
– Etter samtaler med statsministeren har jeg sendt et brev til Russlands president Vladimir Putin og bedt om en forsyning av Sputnik-vaksinen, sier Tsjekkias president Milos Zeman.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/02/28/195742834/tsjekkia-ber-putin-om-vaksiner-vil-ikke-vente-pa-eu-leveranser

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.