Grønne aksjer

100Bagger
02.03.2021 kl 21:04 4890

Jeg tenker aksjemarkedet må fortone seg som et stort mysterium for noen som ikke vet hva positiv drift og bunnlinje betyr for marketcap i et selskap.

Opp er ned og ned er opp.Alt er et stort gigantisk mysterium. For oss andre så tenker vi HAV priset til 630 mill når bunnlinje 30 mill med utsikt til 50 mill for 2021. P/E for teknologiaksjer som HAV kan lett være 50, men la oss bruke 35 på 50 mill. Dette vil alene kreve en mcap på 1,75 milliarder. Hvilket er 50 kroner pr aksje. Hvorfor skulle det overraske deg når TECO med halvparten så mye tech med knallrød bunnlinje i all overskuelig fremtid er priset til 1.5 milliarder.

HYARD eier 67% av HAV og eier i tillegg NHST som etter Q3 rapport kan være i stand til å produsere samme bunnlinje. Lolle, du kan jo lolle med deg selv litt, fordi det er nok i hovedsak deg selv som ikke skjønner så mye av HYARD og hvorfor den korrigerer hardt oppover.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.