Olje og energi

Mdg1
09.03.2021 kl 11:57 2760

Det er sikkert mulig, men ikke før de begynner å treffe noen skikkelige funn på LLA47. Sist aksjen var priset til 10 kroner var det 40% færre aksjer enn i dag og de hadde nettopp gjort et funn på 1000 bopd på Vikingo som skulle generere så mye penger at de kunne dundre på med hele boreprogrammet. Etter hvert som det viste seg at de bare klarte å produsere 250 ish tønner stabilt derifra falt kursen. Om de klarer å få en god avtale og treffer 4-5 brønner tilsvarende Vikingo på LLA47 så tror jeg nok man kan se en tredobling. Men, oljeboring er lotteri, så det får man se når den tid kommer.

Med en tredobling er selskapet priset til 800 mill pluss evt emisjonsaksjer for å komme i land med LLA47. Da snakker vi om samme pris som Pnor som har netto 2400bopd med lav løftekostnad. Så 3-4 dobling er absolutt mulig, men krever både dyktige forhandlere og hell med letingen på LLA47

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.