Olje

really
10.01.2019 kl 14:46 2598

Skal de ha solcelle eller vindpark i nærheten vil det stille betydelige krav til arealer og begrense mulige lokasjoner samt ytterligere godkjenninger.

Og har du noen gang arbeidet med det amerikanske byråkratiet? Om du tror det er byråkratisk her så prøv det. Heldigvis er det enklere å få til noe der om du tilbyr arbeidsplasser og investeringer og har gode politiske kontakter så helt håpløst er det ikke. Jeg har en del erfaring.

Og elbehovet kommer ikke fra FC bilene, men fra produksjonen av H2 som er ganske energikrevende. Og den produksjonen kommer på toppen av det som går til den kommende flommen av el biler som henter sin energi fra veggkontakten og ladestasjoner. En elbil bruker bortimot 2 KWH pr mil så 25 000 biler som kjører 2000 mil i året bruker 0,1 GWH i året.

For å sette det i perspektiv, en gjennomsnittsperson i USA bruker ca 4 500 KWH i husholdningen i året i dag. Kjøper hen elbil dobles forbruket.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.