Farma

bravi
12.01.2019 kl 00:00 1691

trigger1, du snakker om at det har vært noen forsinkelser
og at det er helt normalt i denne sektoren og noe som enhver burde vite. Ja, er helt enig i at det har vært forsinkelser, ingen tvil om det. Det må være mange som har sovet i timen og ikke gjort leksene sine i dette caset, spesielt de som drev opp kursen til over 60 kr for snart ett år siden og som senere deltok på emisjonen. Etter din standard må vel de regnes som idioter. Hvor lange forsinkelser det vil bli er det ingen som vet. Ta feks. fimachem, Interim results 36mnd og ferdig 50+mnd etter at pf2 starter. Problemet her at ingen vet når pf2 starter, såvidt jeg har hørt er de antatt å starte løpet av sommeren 2019 men kan selvfølgelig bli utsatt. For ett år siden ble det hevdet at pf2 med AA kunne starte hvilken dag som helst og så vet vi enda ikke når den kan komme igang. Samme med dataene fra fimavacc som selskapet har lovet i 2H18 og som enda ikke er kommet, ikke engang et lite pip eller en forklaring på hvorfor rapporten ikke er levert.

De som har fulgt med i timen har lært at du må for all del ikke høre på hva selskapet selv sier i denne sektoren, da kan du tape kr, kommer de med noe positivt må du selge med en gang for da vil det ganske raskt komme ett eller annet som får kursen til å tryne, det kan være innsidesalg, emisjon eller annet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.